+ 381 65 8266 491         office@eurokonzalting.rs           hr

Javna nabava

Javna nabavka u Republici Srbiji predstavlja izrazito složen postupak. Uspešno sprovođenje procesa javne nabavke zahteva određena znanja i iskustvo. Javna nabavka je skup propisa i pravila koja državi, njenim telima i telima s javnim ovlašćenjima, ali i preduzećima propisuju određene postupke prilikom kupovine roba i usluga – s´obzirom da osobe s javnim ovlašćenjima ne stiču samostalno finansijska sredstva.

Temeljni cilj ovih propisa je osigurati opravdano trošenje i nadzor sredstava. Rezultati uspešno provedene javne nabavke vidljivi su u uspešnom sprovodjenju projekta. U pojedinačnom postupku javne nabavke najmanje jedan ovlašćeni predstavnik naručioca mora posedovati važeći sertifikat u području javne nabavke, što naše predzuzeće poseduje.

Cena sprovodjenja postupka javne nabavke zavisi od veličine i karaktera postupka javne nabavke u različitim slučajevima i predmeta nabave.

Više informacija o sprovodjenju postupka javne nabavke može se dobiti upitom na e-mail ili ulaskom u bazu podataka preduzeća.